] > Joves pel Tercer Sector! - SUPORT ASSOCIATIU
 
 

Joves pel Tercer Sector!

PDF | Imprimir | E-Mail |
 | 

Logo de l'AET

Suport Associatiu i Fundesplai formen 25 joves en administració comptable d’entitats no lucratives.

Joves especialistes en Tercer Sector

El projecte “Joves pel Tercer Sector!” és un projecte de formació dual i acompanyament integral orientat a afavorir la inserció laboral de joves interessats en desenvolupar el seu futur professional en l’àmbit de la gestió associativa.

Concretament, la formació té per objectiu preparar els i les alumnes per treballar en entitats no lucratives assumint tasques auxiliars d’administració i comptabilitat.

Ja s’han seleccionat 25 joves, tots ells de L’Hospitalet de Llobregat, població on s’impartiran les classes.

El projecte Joves pel tercer sector s’inspira i es nodreix de l’experiència dels programes Tresca Jove que l’Àrea de Joves, Internacional i Social de Fundesplai ve desenvolupant des de fa més de 5 anys.

Formació i pràctiques

Per aconseguir aquest objectiu, es proporcionarà a l’alumnat formació especialitzada en comptabilitat i fiscalitat d’entitats no lucratives però també es treballarà amb ells per a la millora de les seves competències professionals i les seves habilitats socials i personals.

La formació consta d’un bloc teorico-tècnic de 128 hores presencials en què els joves coneixeran les particularitats del tercer sector i s’especialitzaran en tasques de tipus administratiu i comptable.

Acabada la fase de formació teòrica, els joves posaran a prova els coneixements adquirits amb un període de 150 hores de pràctiques en una entitat del tercer sector.

Mentoria

Durant tot el període de formació i pràctiques, els joves que ho vulguin podran comptar amb l’acompanyament d’una persona mentora.

Els mentors són persones voluntàries disposades a transferir als joves la seva experiència professional mitjançant trobades regulars d’unes dues hores de durada. En aquestes trobades, joves i mentors concreten plegats un pla de treball centrat en els interessos i objectius personals dels joves

Els mentors d’encarreguen d’informar el jove sobre els recursos que té al seu abast, orientar-lo a nivel laboral i formatiu i, sobretot, assessorar-lo en aquelles inquietuds que puguin anar sorgint durant el procés.

T’hi apuntes?

Si vols compartir la teva experiència professional al tercer sector, per acompanyar un jove en les seves primeres passes en el món laboral, envia un correu electrònic a suport@suport.org indicant el teu nom complet, el teu telèfon, correu electrònic i una breu explicació sobre la teva trajectòria professional i les teves motivacions per participar en la mentoria.

Notícia redactada per Suport Associatiu per a Xarxanet.org 

 
[Subir]
 
 
 
Calle Riu Anoia 42-54 08820 El Prat de Llobregat Barcelona. Teléfono: 93 474 74 50 . Correo electrónico: info@suport.org | Políticas de privacidad